Mulderblauw zoekt een tekenaar/projectleider

Mulderblauw architecten is een middelgroot architectenbureau gevestigd in Zoeterwoude en Arnhem, werkzaam op het gebied van hotel ontwerp, woningbouw, utiliteitsbouw en interieur. Wij hechten grote waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda.

De functie

Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerp en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in de functie van tekenaar/projectleider nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven.

Voor ons hoofdkantoor in Zoeterwoude zoeken wij een bouwkundig tekenaar en/of projectleider (HTS of MTS achtergrond) met minimaal vijf jaar recente Archicad ervaring. Je hebt sterke affiniteit met ontwerpen, bent enthousiast en zorgvuldig.

De startdatum van de functie is in overleg, bij voorkeur werk je 40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature tekenaar/projectleider’. Voor eventuele vragen kan je contact met ons opnemen via 071 - 517 73 11.

Contactpersoon: Esther Boef.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Ben jij een Mulderblauwer?