Bureau

Mulderblauw architecten is een architectenbureau dat startte in 1988. In 1998 treedt Robert Mulder toe als mededirecteur en in 2008 neemt hij het bureau over. Vanaf dat moment gaat het bureau verder onder de naam Mulderblauw architecten. We zijn werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, interieur, onderzoek en stedenbouw. Momenteel werken wij aan diverse ontwerpen voor hotels, distributiecentra, woningbouwprojecten, interieuropgaven en stedenbouwkundige plannen in Nederland en Europa. Mulderblauw heeft ruime ervaring opgedaan met het hergebruik van gebouwen; in de afgelopen jaren hebben wij ons, met de oplevering van meer dan vijftien herbestemmingsprojecten, tot specialist ontwikkeld. 

Elke opdracht wordt vanuit een eigen perspectief bekeken, waarbij de dialoog met de opdrachtgever, de adviseurs, de medewerkers én de maatschappij centraal staat. Ons team bestaat uit een groep enthousiaste mensen met de ambitie om steeds op zoek te gaan naar de meest optimale oplossing voor iedere opgave. Alle aanwezige disciplines werken op een professionele manier samen aan projecten. De kern van ons bureau ligt in het familiegevoel, waarbij openheid een belangrijke rol speelt. 

We koesteren deze familiecultuur, ongeacht het aantal medewerkers. Om deze structuur te ondersteunen, vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een breed scala aan werkzaamheden beheersen en in de gelegenheid worden gesteld om zich steeds weer verder te ontwikkelen.

Mulderblauw architecten levert met zijn ontwerpen een positieve bijdrage aan de maatschappij. Door een voortdurende dialoog tussen opdrachtgever en ontwerper en constante aandacht voor de sociale aspecten van ontwerpen komen we tot doordachte gebouwen. Geen vergezochte concepten, maar inventieve en functionele ontwerpen. Met als resultaat slimme gebouwen die zijn toegespitst op de gebruikers en hun toekomst.

Het is voor Mulderblauw architecten vanzelfsprekend om met een kritische blik bij te dragen aan de gebouwde omgeving. Met onze ontwerpen dragen we bij aan sociale interactie en brengen we mensen en functies samen. We zien het belang van het duurzaam ontwikkelen en gebruik van gebouwen. Binnen deze kaders ontwerpen we tijdloze gebouwen van hoge kwaliteit.